Les Carotes davant la Fiscalia

Aquestes alçades, que els mitjans de difusió estatal i molt especialment els contertulis, estil Pilar Rahola, encara no es posen a entendre de cap de les maneres el ser de les coses, no te perdo de Deu ni dels Homes, i advertim seriosament el Sr. Cuni que li baixarem la paradeta per sempre just perquè TVTRES ja ha fet la feina, en aquest sentit
La fiscal Magali va mirar fit a fit el jove, el passat divendres, el noi morenet que hem vist tots, i amb gestos de cigarret i pactes gestuals el va fitxar, a fi i efecte de respondre el fiscal Sánchez sobre la seva queixa del públic del judici pel nou ena: la gent gesticulavai i somreien entre ells.
AMB BLUNT I SOLER VAREM PASSAR MES DE DUES SETMANES ASSAJANT EL VULT DE LA REINA D,ESCÒCIA DECAPITADA I SOMRIENT I LA VAM COMUNICAR de manera que Catalunya posseïa un pou de persuasio extra. Aixo ho he dit manta vegades. Un cop hem buidat el pou, el rival te tot el dret a comprendre tot detall que li vingui en gana requerir. Faltaria mes!
Naturalment, la identitat que corresponia vestir al senyor Sánchez Ulled era la d,enterramorts i descobridor de conjures.
L,assassinat de Pau Bielsa serà descobert abans de tres hores, i esmentarem la trama d,alguna manera. Serà el proper post.
En aquest darrer punt val a dir que fa setmana i mitja vaig donar ordre els americans d,apropar-se directament als afers nacionals, per a tal efecte vaig premiar el mantra següent avui m,he llevat fi, em sembla que matare en Pau Bielsa a nivell global.


Comentaris

Entrades populars