La Natura, a Lloure

No es tracta pas exactament del símbol, no pas, es, ben be, que les plantes, flors i verdures creixents en natura signifiquen directament el ritme del plaer universal que es el sexe descobert en parella dues, i les mateixes persones, força temps juntes.
Les persones histeriques, insatisfetes, i neurasteniques sovint posen querelles consistorials en rao de jardins mal copats, i triomfen: la riota universal, son elles, i no se les ha de molestar en la seva incessant, constant i eternament perpetua crucifixio divertida.
Els gais, si desenrotllen una sexualitat salvatge, i doncs no la dirigeixen primariament a la proletaritzacio dels seus esforços encastadissos i jolius cridanerament, abans frenetics i psicoactivament fixos en les pupil.les als ulls impenetrablement esbatanant-se la fracció dels dos minutets extasiables, corren perill de ser malalts.
Els normals ho tenen mes facil, doncs els llucs son excusa, sempre, perque Roma no caigui mai mes. Se,n diu la recta sexualitat, o be la sexualitat pròpiament dita.
La sexualitat del recte autoimposada es la mes estalviadora de totes, donat que no implica l,acreixement l,un per l,altre de pell i pell i cossa calenturienta.







Comentaris

Entrades populars