A Josep Cuni, per Comprendre

Ja es evident que la queixa, estructuralment la sabem tots fer anar de manera superba i meravellosa, ara be, els puristes de l,enteniment ortogràfic de Catalunya (i Rajoy ens donarà l,oficialitat exclusiva als PPCC quan apliqui el 155!) ras i curt que s,en retirin davant aixo, que he estat madurant des de les beceroles informàtiques: tots sabem els icones mínims que comprometen seriosament la maquina i sens mostra i sens explica sempre. Apple ha integrat amb èxit notable, si certament també a balquena de suor i sang, les llàgrimes les hi solem posar sempre nosaltres, reptiliana!, (confer, a aquest punt arribats, per l,us del gènere gramatical, el Canònic LOS curricula).
Almojadilla, altrament dit sostingut: # solapa les comunicacions telefòniques i ha arribat a desarrollar amb excessos increïbles, i la gent no ho sap fer anar, els hangouts!
Accents, altrament dit tildeeeee, greu agut circumflex: ^ Apple nomes accepta aquest, i ni per al grec tan solsament, com un símbol d,ajuda A L,ESCRIPTURA RÀPIDA, PRESA D,APUNTS A CONFERÈNCIES, QUEIXA NOTABLE, LA QUAL REQUEREIX L,INDISPENSABLE AUTODISSENY del teclat virtual.
Guions: preciosismes noucentistes. P-N = putamerda, en PHI.

N.B. FIXA BE, IN MEMORIAM, SEQUEMDIC, LES 6 paraules inicials de la línia numero 5 i respon a la pregunta: realment cal, la Tildeeeee? I repeteixo com a un primer deso, Qui creus que ho llegirà en present, qui en perfet? Qui dubtarà? Qui sera Expatriat? Qui necessita mestres que no saben comprar-se un cunilingus escaient a la tarda per relaxar-se en ves d,un brioix del forn de cal Jaume en rbla nova?



Comentaris

Entrades populars