La Mort Profitosa

La mort profitosa, a qualsevol edat, d,ençà de l,úter matern als ben documentats cent dinou anys d,edat, es argumentativament imperatiu inexcusable de directe acompliment, i no transmès directament de cap manera, sino per la mateixa situació i moment. Aquesta, es la mort que busco, amb la virtut, sempre a la vista, de ferme perdonar per un profit major.
Aixo es exactament el complex des d,on cal orientar el desencís recent a les Borges del Camp. La primera queixa dels pagesos ha fitorat l,inexistent jefe d,estació, i encertadament, si no es que aquesta gent no entenen les múltiples utilitats dels escratxos feisbuquers, sempre enriolats.
Directament prenen consciencia els pagesos, amb el mateix que han dit, de tot el que han estafat a la reial actualitat històrica. El nen comunicava un gest exacte, que, si no passava per l,electrocució i encara, la mort, tots sabem, honestament, mediada, colava, adhuc davant un addicte del Feisbuc, per banal.
El que jo en trec, tot plegat, son els immillorables auguris de la meva Farsalia que esta encertant completament el tret, en el paral.lelisme que l,únic lloc on no em comunico de manera horitzontal i continua, ja per sempre, des d,ara mateix, es l,Índia dels Janomamis, on visc meditadament sempre, sense molèstia, i quànticament actiu en aixo, i retroactiu.

Comentaris

Entrades populars