Abast real del ego

Ego, es sinònim, exacte de satisfacció. Satisfacció tots sabem el que es, si senzillament imaginem la sobretaula d,una calçotada corrent. No ho facis créixer, ni li estafis: purament satisfacció.
Oriento el discurs des de l,angle funcional, donat que l,estructura i la conducta, te les hi poses tu.
Evidentment que tenim concepte d,insatisfacció, no existeix. La satisfacció, en canvi, esta mes que molt i força i reiteradament demostrada a tots nivells.
Satisfacció, vol dir, necessitats permeptories i obsessivament imprescindibles per a la supervivència humana: oxigen, Nutrient, líquid.
Vaga esmentar que la importància ,d'això fa sempre la tasca esperable de tota bona mare, incidint sempre i repetint el ritual quantes. Com vegades calgui per assegurar-nos la conducta adequada i autònoma. Ella, la Mare, per aixo, es guanya a ple dret la primacia d,amor incondicional il.limitat.
(NB: l,us de la Coma en el darrer paràgraf es un Consell autocompletar de PROSODIa que deixebleja de l,estil filològic de Medina, 1.994 i es del meu plaer recent.)
L,ego s,aliments de lloança? El mateix aliment, l,aigua i l,aire s,alimenten de lloances, i aixi els desastrosos i desagradables nivols!!!!!!!!!!
Per aixo diem: matriarcat, i (mare:) poder tel.luric. NATURALMENT I D,ACORD HO PODEM CANVIAR EN QUALSEVOL MOMENT o suggereixo, a nivell nacionalestatal.
Ara,cel sinònim, ja no es exacte. VUSCATEN UN ALTRE.







Comentaris

Entrades populars