Teorema de l,Urc

L,URC es l,orgull regi, pel qual, qualsevol provocació mereix un càstig enorme i ple de destí funest. Així, Eteocles i Polinices, bessons bivital.lins, van acabant menjar-se l,un a l,altre a lo viu després d,haver posat un llonguet com a postres a la taula del seu pare Teba.
Jo m,he meravellat molt i massa temps sobre el fet que tothom, del mes miserable al mes ric, en la societat actual, te i manté URC reial.
Això es per com els nostres avis van arreglar el segle passat: van prohibir el coneixement i castigar l,esperit en desarroll, van establir tabús que no avien de ser cuentus i promulgar que tots ens quedessin a l,edat moral de dos anys mentals.
Els taxistes de Barcelona son tots això.
 

Quan veuen l,ou de la serp demanen exterminar tots els espècimens de rèptils. El no voler que Umbert es desarrolli portà Umbert a oferir servei de taxi, i competir realment amb un ofici que d,inici no li interessa, i ara apareix Putifi. Estan arreglats si pensen que tornarem a la tonteries del segle passat! Tot el que te data d,inici, caduca, i el taxi fou creació del varo con Taxis, mentor del poeta rookie.

 

Comentaris

Entrades populars