Les vertaderes causes lesives.

Desitja matar-me ara mateix, el Sr. Tauchert Soler, Álvaro? Per descomptat! Ho farà? No es tracta que sigui improbable, doctrina de Jaume Cubells: es inviable: el Sr. Tauchert te molta mes feina apedaçant els restos de la seva arruinada carrera que no pas arruinantla del tot, que es el que sap perfectament que succeirà, si em posa la ma al damunt, a mi o a qualsevol dels meus, o s,ho fa fer: aquí funciona a la perfecció el subincoscient col.lectiu, i es demostra per si sola la seva existència i òperancia.
La gent, a aquestes alçades de la civlititzacio coneix perfectament que causar dany físic o moral es paga al doble o res, i no arrisquen ni en saben.
El reporter que es befa de Trump anomenant-lo ànec Donald, no te interès en evitar el càstig, no tant com principalment en orientar-se dins el nou marc referencial de les coses que ha canviat. Qui mana, ara? Davant qui puc riure, davant qui estaré seriós? Qui puc humiliar cruelment i qui m,ho pot fer a mi. La resposta es ningú. Ho he fet jo, Pau Bielsa.
 

Comentaris

Entrades populars