Les Criatures

Als divuit anys l,home ja es comporta d,una altra manera, però fins als disset, molt especialment els nois, i també les noies, odien la mentida i no la practiquen: viuen en veritat, i la veritat, a través dels seus llavis, sempre troba camí, si no, amb el gest.
Son el meu veritable oracle, i tota persona adulta compren com els estats de confusió de la nostra edat poden curar-los nens i nenes, si els i les escoltem.
Aquesta es l,energia que aporten a la societat, i en un moment que no hi estan obligats, de rel altruista.
La llei els i les ha de ser sempre favorable, i la gent, pacient. Aquesta es la meva actitud amb ells i elles, unida a l,alegria i les rialles.
Les criatures tenen les mateixes necessitats sexuals i espacials que la gent adulta. Si triguen mes a satisfer-les es tema de llenguatge i civilització, mes que de justícia, precisament a l,era de l,anticonceptiu.
Allò que em va portar a escriure El Rossec de les Emocions va ser haver meditat sobre algú ofes amb mi i fet la pregunta a l,aire: em vindrà a matar? No van passar deu segons que una de dues mares amb cotxet xerrant, al passeig, va aixecar la ma com si toques la trompeta.
L,Álvaro s,emborratxara, abans de venir.
 

Comentaris

Entrades populars