Estimada Mare:

Agrament discutir no ens fa cap bé a cap dels dos, doncs saps que, perfectament, abans de deixar-te en l,evidencia, faig unes vacances al sanatori mental i ningú s,entera de res de veritat.
Però es que això de la histèrica del tercera, la Rosa Jaumejoan, ja passa de mida!
Qui creurà els consells, t,he dit tres i tres-centes mil vegades, de tres Maries Borratxes molt especialment si es tracta de desembossar? Les reunions del veïnat de Lantana saps perfectament que son terreny exclusiu de la perruquera jubilada, que ens axivata després totes les perversitats del jueu i la histèrica del tercera, que també hi assisteixen, en exclusiva, que si no hi vas tu no es veuran amb agalles de sablejar nos mil cinc-centes cuques a tot el bloc un per un, els cinquanta-cinc propietaris, tu ets la Musa, mare, per favor, Mialet! Qui ha de creure un banquer que ha robat mig Tarragonès amb les preferents de CaixaBank que se les ha menjat Rato i Rajoy, ja saps, juntament amb les de Madrid, qui donarà crèdit a una histèrica que cada tres mesos canvia el parquet del seu pis?
En canvi, si comptem amb el teu aval, i t,he advertit tres-centes mil vegades que es suficient amb que hi vagis, ja ens han fotut!
A mes, per fer-ho ben potiner, l,arquitecte que ens fa els arreglos resulta ésser col.legui de sopars i còctels de la Rosa, la boja del tercera, amb la qual cosa pots comptar que jo, tu, i qualsevol veí la denunciarem per trànsit d,influències i aniran a cangri, arquitecta i veïna, i si el jueu vol, també, però que no perilli la perruquera, que ens quedaríem sense berenar dels idiotes!
Res mes, mama, pinta algo i ja vindràs pel Cuni. Besnéts,
Pauilllu, el Quecorras, el Tuufillu

 

Comentaris

Entrades populars