l,Unionisme No Existeix

Així com la nació parcial catalana es una imposició que tindrà èxit, l,unionisme no pot succeir de cap manera, perquè no existeix: l,estat natural de les coses i les persones desimboltes tal com son i han estat sempre, sense discussió, no mereix cap distinció gregaria, perquè hi som tots inclosos.
Es com si creessin el partit dels qui van a comprar el pa de mati, enfrontat a la pàtria dels qui compren coca a la tarda: existeix llibertat de mercat pel que fa al pa i les coques, i doncs i per tant, l'acció mateixa de complir amb la fleca o l,espart, no existeix, està inclosa dins el comú.
Els mateixos catalufos disfruten a cor que vols, cor que desitges, quan fan operativa aquesta distinció, i comprenen que al voltant una mirada desvirgada del natural sofreix per la seva vena nazi, i l,amenaça constant. TV3 manté prohibit, sota pena d,acomiadament, quan esmenta Catalunya no substituir-la per la paraula país. Aquest país, el país, etcètera.
Hi ha res trencat? Doncs jo no soc unionista. Una altra cosa es fer lladrotades de Muses i parlar d,ous i truites. Coses de lesbianes. Hores d,ara, però, les muses ja gaudeixen altre cop dels continguts que Ferrer i Guàrdia les va lladrotar, i quan admetrà la Generalitat de Catalunya el genocidi dels religiosos per la fai? Això es pot portar a Estrasburg, també!
 

Comentaris

Entrades populars