Per Que la Vida es tan Enormement Divertida

En l,angle de l,experiencia, pot arribar un moment que estas completament familiaritzat amb el literal trilio de mentides piadoses destinades a maquillar el bulto.
Ovidi diu davant aixo que amb deu vides i deu llengues no arribaria a esmentar-les totes.
Blunt s,apoia en la meva consciencia, que les preveu totes, per tal de preveure-les ell tambe totes, i comunicar-se amb tot el gruix de la seva comparsa a nivells d,infinitessinal quantica.
Mira, com Luca, el dia que arribes a esbrinar que la mort no importa coneixer-la a ningu dels mortals, poses una mirada certament piadosa i sense edat, i totes les aturades i obstacles al teu projecte vital les pots voler integrar al teu projecte vital: tots i totes, llastimosament i candida, de zero a noranta anys som visibles com una criatura en algun angle del pati de Jesus on estem apostats amb un avionet de cartro trencat i plorant.
Aquesta es la rao que nega l,existencia del setge sexual i moral.
Prego que llegiu aturadamentel dialeg platonic intitulat Parmenides. Les edats no diuen res a l,educat principi passiu i actiu en la relacio de les cortesies.
I naturalment, entrar en aquest estat de coneixement et fa realmenr lligar curt la consciencia i no deixar-l,hi parir un somni de massa per que? PERQUE ESTAS EN EL MANEIG MESTRE DE LA PURA VIDA. La teva.
Com mes espai te la lluminosa consciencia, mes s,emporta la mort tot aquell principi que vol tendir a existir de la persona.
El miracle natural ens expressa clarament que el fet d,associar la foscor al descans i la llum del dia a la vetlla no es una conducta bona. Horari de gallines, en diuen.
Molta gent creu erroniament que abastir el coneixement ve despres d,una crisi de salut, no: l,oferta que porta cada home i cada dona, o sigui, el pla general del seu avionet de cartro pot ser desconeixedor de l,interes que desperta per si mateix, aleshores si, aquesta fou la meva crisi personal.
Pero es que jo, des d,adolescent, divorciava completament i categorica el llenguatge verbal del gestual, i ha arribat un moment que ha aparegut una querella interna i plena de pressa.
Naturalment es a partir dels trenta i fins als cinquanta que la consciencia de Dant es pot somniar, amb el contingut precis del primer vers, a i m,acaba de passar.
LA VERITABLE BELLESA DE L,UNIVERS, PENSA QUE T,HO DIC I NO CANVIARE, ES EL PECAT.
no em cansare mai de parlar i somriure davant els ignorants estratagemes orientats a eludir el castig, es com la part segona i riallera de l,obra de Tolstoi. Completament humana, i preciosa com una catedral, inclusiva a tots els cercles i nivells.
Quan el pastisser davant la meva compra de dues coques de crema de sant josep de mig metre cadascuna, Genesca de Sabadell a Rambla Nova, pregunta PER A QUANTES PERSONES? I jo dic dooooos. La cara que em fa es impagable, i complice, i realment estem comunicant una bellesa de caire eucaristic i experiencial.


Comentaris

Entrades populars