El Possible James&Pau

La intimitat que tenim amb James Blunt dissideix de molta part de la seva, i la meva, projecció exterior, de manera que ens trobem amb l'exigència d'emprar algun protocol de seguretat extrem per tal de poder seguir amb els rèdits artístics sense perdre'ns a l'abraçada.
Caldria, lector, que agafessis el breu conte de Lampedusa sobre les sirenes.
A mi, la plataforma CreateSpace em dona la possibilitat de seguir editant sense cap mirament al resultat de vendes: avui existeixen a mansalva plataformes extraoficioses que no ens fan entrar en les odioses rivalitats aleshores que podem escollir en cultivar una vida privada riquíssima, ja quan en volem donar compte artístic, se'ns deixa seguir vivint.
Aprofitem-ho, James, per preguntar a les nostres audiències: VOLEU UN JAMES I PAU SECRETS, O VOLEU UN JAMES I PAU RETIRATS DELS circuits oficials?
Això és el que proposo.
James té la basarda de guanyar-se les ires internacionals dels seus millors fans, i de fet, amb el canvi que se li mostra sempre present, anem tots dos amb força cautela, cal comprendre que James i també Pau som el fabril resultat d'una audiència que fem créixer en el possible, llavors la pregunta serà aquesta: MÓN DE JAMES I MÓN DE `PAU, DEIXES QUE JAMES I PAU S'ESTIMIN SEMPRE QUE VULGUIN?
Hi poem sacrificar els galons i els guardons, James Hillier i Pau Bielsa som la sirena l'un de l'altre, on aturem i congelem el projecte, i, esclar, amb singnes còmplices on tot el nostre públic es reconeixerà participant, seguir produïnt lirismes de pur estil de licor ben fet.
Món, oh món, t'hi apuntes? Atreus així el favor del nostre fabril i incansable agraiment perpetu de per vida? Pensa-hi un moment, gràcies.


Comentaris

Entrades populars