Considerem el plusvaluoma huma, seriosissim

He comprovat en persona manta vegades, i sempre, provist de filtres adequats una veritat que de llarg supera la doctrina de Cubells, i que et fara tremolar de por si l,entens a la primera. Segueix llegint, si vols.
UN SOL MINUT DE LA VIDA EN EL QUAL HOME O DONA PERCEBRA QUE REP LA PLUSVALUA ZERO, AQUEST HOME I AQUESTA DONA COMET UN ACTE VIOLENT I CRIMINAL AMB SANYA.
MIRA: a Catalunya hem salvat la consciencia de contraris, que es exactament el doble club que tenia muntat la democracia atenesa amb el Mes Enlla ubicat a la veina Esparta. Un castella que ha cremat castella ve al valles i regenera els seus interessos, i un catala que ja ho ha dit tot en catala surt a celebrar els matalassers.
Si diversifiquem geograficament dos espais antagonics i contraris, ESTEM NEDANT EN LA PROSPERITAT ESTABLE DE TOTS no un vintanyer que un trenta o quaranto segueixen els mateixos gustos en la tessitura de comprendre la realitat: l,explicacio dels problemes per a uns sera un fast food pero altres ho tenim qie complicar al nivell de menjar fricando de vedella dels pastos reials.
Es evident que el mateix aliment, ho diuen segurs els vegetarians sincers, ens fa esdevenir el mateix aliment del qual ens alimentem. Naturalment jo, Paubielsa, adopto horroroses i mistiques relacions amb el fingit Mes Enlla on ombres queixivoles ressonen des d,armaris insistents.
La por, familiarment, ens ha fet trencar entre nosaltres.
He rebut fe certa que La Iliada d,Homer en hexametres hispanics del mestre de Vallcarca existeix, i l,he tinguda a les mans.
Llargament seguire orientant el flux del obra literaria compromesa.
Segueix aquesta regla a base dels panics que et pugui costar: quan un conegut l,has vist fer el tombant de la cantonada, sent que has perdut un aliat, si un aliat dins una guerra que, escla, inherent a l,experiencia existeix l,assassinat. Jo m,aconsolo escoltant el final del primer acte a Show Boat del mestre McGlinn.
La meva plusvalua total es l,ideal del bonic pel qua sacrifico i em sacrifico. Ara baixo cortineta i resto melangios i malenconic, aquesta nit dissenyarem, amb JB el disseny del seu sise disc. Es el moment.



Comentaris

Entrades populars