El desencís de l,Incosncient

Imagina estar parlant agradablement amb una persona molt estimada, i que de cop, quan esperes una impressió en relació a quelcom que li acabes de dir molt bonic, ella respon
Que?
Quina reacció tindràs? Fesho, pero procura tenir remotes les armes blanques i de foc, mentre ho fas. Amb James ha passat mes d,una vegada, i jo ho tenia vist d,haver ho fet amb la mare i després haver rebut el Consell de Cubells.

Es l,emoció de perdre la unitat, a traves d,una discontinuïtat relativament habitual. La unitat hi es, i hi es sempre. Aixo es una emoció relativa al pànic per terrorisme al metro.

Fer-s'ho a un mateix es possible, quan especialment sens escapa una fuita de l,Incosncient, i estem adoctrinats per identificar-la com a tal: ens desencisa que sigui veritat una cosa que moltes vegades floreix de la negació del punt on estàvem arribant amb el pensament
Res mes lluny d,aixo, si fem un petit esforç de quadrar el marc representat i identitari en els seus termes mes exactes dins els quals desarrollavem el pensament o la rao explícita, i adonar nos que estem dient una veritat dissimulada (no necessàriament de manera personal i nostra) que aclareix moltes parts de l,esquema global, i realment posa una drecera increïble en allò que discursive ment encara no resoliem, i la nostra felicitat completa.

CaixaBank assegura els meus bens perdurables (la Rao)
CaixaBank assegura els meus bens peremptoris (l,Incosncient)

M,estic donant a mi mateix la informació veritable que el banc no respondrà mai per aquest concepte, tal i com jo l,imagino de nen.

Val a dir, el primer punt d,aquest estes, sovint persuadeix a la discriminació de les persones d,edat avançada sota l,epígraf equívoc i ambigu Alzheimer.


Comentaris

Entrades populars