Toc De Pau

 Tota matèria humana que en Pau toca resulta directament honesta a les xarxes, i empra per presentar-se el seu propi nom i llinatges. Sense més complicacions.

Saben que els serveis d,ubicació els tenen a favor, saben que la màquina desorienta automàticament els possibles malvats que sexualment els puguin perseguir. Saben i s,afien al nou ordre sense problema, i les seves prioritats comunicatives ho agraeixen.

Pau és amor, i fe és Esperança, això ho tenim tots après, de manera que el no, marijò no el podem ni volem donar mai: antebè, acceptem la devoció de tots els trinxeraires i provoquem que els nostres antics i acòlits alumnes es captindran de la mateixa manera: representant una virtut ideal i usant els forrellats sempre que calen, ni vegada més ni volta menys. L,únic que els cal és negar-nos tres vegades, i els Jefes Mundi segueixen deixar-los gastar el PIB de l,empresa sense problema.

L,esquizocràcia ja és aquí, d,ençà que el meu cas va demostrar farà trenta (30) anys que un esquizofrènic pot doctorar-se tranquil.lament.




Comentaris

Entrades populars