La Vertiginosa Econòmica

 Gotja tot capitalista, deriva de les socials societats roges de l,est europeu, d,un vertigen que l,impedeix quadrar totalment l,economia: aquesta és sempre la base de l,economia global, i per a tutti en el planeta.


Resulta igual imprimir i enquadernat de llibres en impressora, tinta i lloms casolans que si t,ho poses a fer al WorkCenter de Diagonal amb Muntaner.

El discurs de la lletera (La Pedra De Sísif, Pere Mialet dins PERE MIALET PRESENTA, Valls 1.916,) és mentida: la projecció vertiginosa de posseir un forat econòmic que pot créixer sense control, I PER ALGO EIHA LA LOTERIA—dic! Resulta omnímode i universal.

Els gastos dins el lliure comerç no s,han de posar ni en dubte ni tan solament ser escatits. Per això manta empreses acorden els títols de transaccions en material sensiblement polític que no gusta tothom en la fe notarial de CaixaBank.


Vida Vivifica Vida: sense el vertigen del forat ampliable humanament no faríem res. Recordem el quiosquer vallenc que en pujar a dos euros el preu del rotatiu dominical de La Vanguardia es va tirar fa dotze anys a les rodes del tren. El risc és aquest, i per tant, el nou pivot de la queixa, dels transportistes, no perdrà pistonada si es reorienta.



Comentaris

Entrades populars