Duels Entre Poetes

 Se,m cabregen a la superlativa quan componc, de forma filoparanoide, gràfics i lletra, com a poeta, com a rival i competidor no d,altre esport que aquell que no és, i no d,altre benefici d,aquell que supera la mort en clau de posteritat, i ni d,altra afició que aquella de tan saludable que no fa cabal de salut.

Mentre invito a xerrotejar de la meva vida privada i de la T-E-V-A en relació intel.lectual, pensa Vàstagu i pensa Jems, i penseu la miríada que participeu en la Vinya dels Happy less FEW que estem tots plegats generant divises que dupliquen el Producte Interior Brut mundial, això com la causa del neguit del poeta bimil.lenari Ovidi, versava sospitosament sobre paraula clau de l,ÀNIMUS QAL sempre resulta reductible a CUESCU, i per tant resol artísticament tota font de biparticions doloroses (transtorn Esquizoafectiu:) jo estic preparat per propinar i deixar que em punxen el ninot a tot arreu: els qui art i poesia esbalaeix necessiten més que nosaltres un psiquiatre, i la píndola cognitiva i conductual els l,administrem nosaltres, els propers a poesia, a banca i a sanitat que ni perdem de vista ni deixem, autoritzadament i correcta, d,alimentar en avenç de coneixement.

Àlvaro, Aposto un pèl rasuradet de l,ou dret que no s,enfada si el seu col.lega del meeting peremptori no és present o no li posen cara d,orangutans.

Bielsa és i sóc expert, i hi tinc la mà trencada, en dilucidar allò que realment, i respectar-ho molesta en els displicents haters.

El treball de pur progrés del segle XXI pel qual ja hem de fer pas i cedir a toti aquelli que l,any jubilar de Jesús n,hagi fet ja els 30 o els voregi resulta incansable: hem de distribuir els protagonismes que aplaudirem tots abans de deu anys bo i mirant de desar-ne alguna engruna pel propi. Cuideuse.







Comentaris

Entrades populars