La confiança en línia de flotació

You don,t Know Nothing ‘bout me

But that’ s alright.

Spt. 2.005

La salut dels negocis en amistat renova, i força pot fer-ho més sovint que la fe de vida, perquè sap que qualsevol moment li caldrà abjurar del col.laborador estret, la confiança més bàsica al nivell de rasant. Tres són els poders a triar en la generació humana poderosa, com a símbol i mite, en usatge de favor a circulació, lliure de persones i mercaderia:

1. Bellesa

2, Autoritat

3. Saviesa

(Font: Llúcia de Samòsata, el judici de París). * s,acull al dret de cita d,Àgata Christian.


La INSTITUCIÓ ORATÒRIA de Quintilià de Calahorra i Olbrechts-Tyteca es poden ja traslladar als interessos pancatalans de forma encertada: d’una llengua que aplica en si mateixa, i la seva poesia especial, i específicament el drama còmic l,embarbussament resulta el fautor d,un poder territorial innegable. 



La molt discreta Penèlope = la molt discreta PENÊLPE

Dins Carles Riba, Odissea d,Homer 1.953. (Eihavia un natural d,Ovidi llatí sobre el text d,Homer? Ho sospito fermament).

Si el genoma humà hagués de poder estar resolt, la natura faria deixar d,existir els pets i les ventositats, els cuescus i l,autodroga de la mantecadeculete, perquè combaten el robatori de nounats a la directa. Posem cinc-cents anys a prova dels colorins dissenyats al parvulari del Parc Del Guinardó, i si natura no ens fa pujar d,esglaó, serà que eren mentida, però els psicofantes (;) i farsants ja s,hauran pixat tots els vins al taüt.







Comentaris

Entrades populars