Spangler el ressuscitat

Estimadissim Berni Dedeu:
Em congratulo amb tu de ser intel.lectual en aquest tombant, d,aquest segle, doncs les tecnologies ens han salvat la carn al literal sacrifici i martirologi ceballut.
Mira un article de Facebook i obre el xanpany. Dona per valuosissima la meva virtut del setge que he fet i segueixo en tu per evitar el pitjor.
El text del ressentit, fa aixina,

S’acaba l’any en que ens han insultat, negat, difamat a través de tots els mitjans de comunicació, amenaçat, estigmatitzat, pegat, empresonat, humiliat i exiliat els líders polítics democràtics. L’any en que ens han prohibit un color, han denunciat a humoristes i actors, ens han humiliat com a societat, ens han expoliat museus, ens han multat, hem vist perillar les nostres cadenes de televisió i de ràdio i les nostres escoles. Aquest mateix any s’han recollit firmes per acabar amb la nostra llengua, s’ha negat que ens hagin ferit a cops a 1000 persones i un rei posat a dit per un dictador feixista ens ha amenaçat per televisió dues vegades. No obstant, ens han prohibit expresar cap mena de rebuig per tota la situació, perquè senyalar al maltractador resulta que ara és delicte d’odi. I tot això ho ha fet possible el govern corrupte d’un estat que diu que millor junts que separats, que ens estima, i ho ha fet amb l’ajut de gran part de la població cridant “a por ellos” 10.000 policies, i el vergonyós silenci (o no) d’uns intelectuals que es defineixen com demòcrates i d’esquerres.
Aquest any també ens han obligat a votar en condicions de desigualtat injustes per després passar-se els resultats pel cul, quan no els eren favorables. Això sí, ells són els demòcrates i nosaltres els que ens saltem la llei.
Gràcies, Espanyols. No us oblidarem mai. Us desitjo bon any. I de passada, que us bombin.

Pere Bardagí




Comentaris

Entrades populars