Projecte “Pujoles”

Avui dia 7/1/18 endego la redacció de la XIV Pujola, o ben aviat, dema. El plan estructural del llibre está tancat i resolt.
A tot estirar, poco abans del onze d,abril del corrent serviré la definitiva, juntament amb l,esmentada XIV (guerra civil) la I (carta astral del líder fins al seu naixement) i la XXV (sisena legislatura i comiat).
Ja avanço des d,ara que la secció del seu govern veura primar el discurs parlat, a tots els nivells comunicatius. Les entrevistes secretes les reproduciré sense excusar tramoies, perque SI.
I la data del zigoto del nostre Molt Honorable, amb temprança, i vigilaré ser un poeta d,impossible emulació en aixo, naturalment, la tinc a triar entre el dimarte i el dijous negre de la derpessio al Dow Jones (1.929). Casualitat? Per experiencia, quan un home pot molt, el seu zigot ha estat creat en una cruilla interessnt de la covilitzacio global be universal. La lluits del present, es a conseguir un relat erotic, intim, inclus sexual sense menoscavar la llum en una paraula pública.
Al darrer propósit assenyalo i ve a tomb, l,ermilla de força de Carles Riba.
Els patriarques de la familia Pujol Ferrussola, em poden trucar quan vulguin 616611538.
La meva petició es no moire,m del meu espai de confort.
Espero pero que les seves apreciaicons m,arribaran igualment.


Comentaris

Entrades populars