PIXARSE ELS PROBLEMES

Estimada dra.,
La propera visita espero tenir els resultats de l,hemograma a punt. Hem discutit cruelment donat que pagare els 60€ de la prova de la butxaca, naturalment, esperar tres hores, com el darrer cop en dos mil onze, per un protocol seriosament compromet el meu subsidi pingue d,invalid.
Portare The Pirate, en bluray i Cavalleria Rusticana en cd historic, si l,enxampo a Amazon.
Assajavem, a Sabadell, aquesta opera i just havia aparegut la novetat, tots frisavem per fotocopiarla, pero la soprano, vella gloria competidora de Tebaldi al seu temps, no comprenia de cap manera les parsimonies del mestre nipo Semyon Bychov, tambe prodigades al Stabat Mater de Rossini del mateix any, i ho va pagar el baix rus Dmitri Hvorostovsky, aquell mateix any olimpic que ens oferi uns lieder al Liceu que vaig gravar al meu Walkman Sony, divuit mil pessetes al complirne divuit, regal avançat, a la vora de la Sagrada Familia, aleshores encara un sinistre pastis amorf del passat. La critica fou despietada amb Alfio.
Ens vam divertir penjant cigarretes lucky strike tou a les mans de la verge, encara per pintar, que fariem apareixer a la processo ineggiamo... vintiquatre hores despres.
El pirata de cole porter rodeja la malaltia mental com a tema de fons, i fa pagar el preu d,una revolta a un vell lasciu al qui fent de pallasso, els amants joves, kelly i garland, obliguen a encarnar el doble, i hi apareixen tots els recursos de la psicoanalisi, i la hipnosi, tambe.
Passi unes bones vacances, seu,
Pau Bielsa, i Mialet.

Mones festes..


Comentaris

Entrades populars