Direccionem el mite.

Ara que veig que el pais comença a caminar sua sponte, puc dedicar uns moments a la gloria esdevenidora que mes captiva em te la intel.ligencia. De la mateixa manera que la turpitud del bell cos huma a tots plegats ens porta sempre a presumir en el dialeg identitats que, si som infantius la quadrem amb un conte, si displicents la fem rivalitzar amb membres de la familia particular i propera, i nomes si som homes de coneixement veritable tractem amb justicia i esperit de certa i franca hostatgia,
El coneixement dirigit al proisme, com a projecccio, funciona igual que el relat, canonic, de la historia de la humanitat del passat. Escollim comunament uns exemples que dipositen un gruíx d,energía perque no molesti.
Quan un jove es queda a quadros perque dic que la democracia es una paraula americana, i fins i tot s,autoarrostra la virtut de dedicar-me una session d,etimología, la mínima reflexió de la sabiduría, está molt lluny d,apareixer dins els seus interessos.
Existeix el cas de veritables doctors del coneixement que practiquen l,error sense aturador.
Per aixo, si el mite del desti huma passava esser simbolitzat i encarnat per un alvercoc en lloc d,una poma, i posseit per un altre numen que no l,amoros, em basta projectant aquesta dita com un láser perque fáci forat i encerti el reordenament de tot el capital de la cultura humana en nous objectius que ni somiava fins al moment.
Si en busques la rao et diré de l,alliberament dels copyrights massiu obrat per Google.
Com que el problema del nostre segle es la identitat, ordenem el relat de la historia del mon I de la humanitat pasada, com uns preambuls del mateix tema que ens ocupa.
El Pau visitará el psiquiatra, aixi doncs el Pau necesita el mateix que un fill que tinc jo, el qual, tambe rep visita psiquiátrica.
Reitero, les persones mes respectades per coneixement, cauen en aquest error.
La causa es l,invent de la fotografía i del cinema: el primer cop que Gloria Swanson fixa un PPP en un llençol, que la Identitat virtualment fugi.



Comentaris

Entrades populars