Psicoanalitica del missatge escrit de tall violent i breu

Poèticament jo no puc parar d,insistir que l,Òscar donarà la vida per mi o jo la donaré per ell al nivell d,amistat cinc on hem posat les nostres coses. Una obsessió odiada fins a l,extrem amb un terme de mort, natural o violenta, també es pot interpretar com un lliurament, i aquesta es la base angoixant de quan no pots distingir l,amic de l'enemic, donat que la mesura de l,amistat s,anomena ara faig la penúltima i la mesura de l'hostilitat s'anomena demà més.
Tot hoste hostil ho benintencionat ens assalten algun moment de la vida i i i Robb de manera que no podem no atendre'l i deixar-lo fora dels nostres cercles per l'eternitat. I desitja més per
Per això diem que l'amistat no existeix només que amb la pràctica i no pot ser de cap manera un ideal per fer servir termes platònics diríem que l'amistat pertany a alguna cosa que hi ha dins de la cova on col·locar a més les persones ens entretenint a mirar Onbre xineses.
Emprar l'odi amb un missatge Succint i de Cort violent de manera que sigui palès i clar que no ens interessa de cap manera complir amb les amenaces que aprofitem equival a estirar una mamella per aprofitar que Sent esdevingui alguna compensació concreta que s'ha d'investigar quina és i si cal endevinar la emprar tots els recursos: en Pau i el sr aixecar la llebre de que el senyor tal fa qual s'sala de compensar no amb tota la riquesa amb tota les pizzes no amb tota la qualitat del que demana que ...
Mira d'enterar-te que està demanant concretament en Pau i procurar no que en tingui sempre
Que tinguis d'alguna manera una bona tarda.




Són tot amor. I respecte. I valentia. I democràcia. Emparen la seva covardia i xenofòbia en un sistema que generalment els protegeix.


Enviat des del meu iPhone

Comentaris

Entrades populars