Balena blava

De manera estructural, les investigacions al respecte es poden trobar a bastament descrites dins els documentals de TV tres i de la corporació Catalana de televisió sobre això no insistiré si us plau. 
La demanda empírica d'aquest experiment, sí, fou un experiment rus, amb tot el que implica rus, o sigui que el Seu patró cognitiu pertany aquesta nacionalitat contenta de si mateixa, així com tots els seus codis de valors, que són els codis de valors amb els quals creixia el repte per les criatures davant de la pantalla que eren engolides A l'atenció directa, fins al punt d'oblidar-se de menjar i de la higiene, que això no he insistit prou en, la provocaren dos nens fa sis mesos en una escola catalana, bo i clavant-se alegrement un ganivet a la cuixa l'un de l'altre. 
Visiblement tots els nens que han estat afectats per aquest codi de conducta que aprofitat balena blava això us acompanyarà durant tota la vida i serà com una droga de la qual us heu escapat però a la qual qualsevol moment que tornar podeu tornar a caure l'abisme.
Balena blava proposava un codi de valors amb els quals em penso en firmat un contracte satànic. El codi de valors incloïa codis militars incluir a l'amistat incluir a la mor balena blava proposava un codi de valors amb els quals em sento firmat el contracte satànic. El codi de valors incloïa codis militars incluir a l'amistat incloïa la mort, I més enllà de la estimació l'afecte.
Afectuosament, has convidat els nens a insistir.
Escric al 100% que tots els experiments Oman humans són fets a fi de bé i de millorar el coneixement i la conducta sobre coses que no s'hi està proves sobre mai ara bé parlar sobre les finalitats aquest experiment que també conec i són relatives a les senyores que fumen embarassada ment serà objecte d'un altre post segurament.
 

Comentaris

Entrades populars