Extravagantment

Aquest adverbi em va dedicar per E-mail l,any deu un subaltern que no entén perquè no he destruït protocols i passat un any els he desat a casa.
Qualsevol dia que qualsevol dels nois i noies que he adoctrinat s,identifiqui davant meu de manera autèntica portant un problema, jo hauré de saber dels seus somnis de virginitat.
La meva feina es un sacerdoci. Totes ho son.
 

Comentaris

  1. El mossèn Cinto Espejo Pestaña seguidor meu a google plus pq li vaig demanar, ha publicat a Fb -només pels amics- el q devia ser l'últim escrit de Capdevila, marit de la Piquer. Me'l estic jugant pq tu el puguis llegir, i t'ha donat per impostar q no ens coneixem. Quan canviïs el perfil de Fb, patiré molt pensant q no em vols veure. _Pq deu haver posat aquesta foto? (jo) _s'avorreix (Jr.) PD: A caigut un xàfec però acaba de trucar Isidre i diu que sí, que anem a collir tila. Nota: La nena ha anat de campament 2 dies a La Carral. Nota al marge: Dissabte 3 de Juny de 2017 etc... El problema q té el meu Fb és q hi ha un home beautiful implacable que no hi vol entrar!!!!!!! I NO ESPIEN el fixe. Em vaig equivocar. Perdó.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digues l,orangutanada que et vingui de gust, i no em parteixo en set mil milions pero arribaré a dir algo, no pateixis!

Entrades populars