Nada Lliure

 Resolt tot l,espai i el temps exterior si d,una vegada  considerem tots plegats que la natura, o bé la raó natural, diguem, divina, Déu, etcètera, ha dissenyat d,entrada les sorts humanes en lliures i servils, no importa raça ni sexe, tot i que races i sexe sovintegen fixats en aquest do com per poder-lo mitigar i dominar, afectem doncs, que ens és permès humanament poc, intentar resoldre el dictamen de tal força major en igualtat numèrica, mitjançant quan cal la resolució en paradoxa, i el TOTUMPUTEATUM ossia: homologar desavantatges donat que tothom resulta procliu a projectar de si algo més que l,estrictament just.

Així les persones, bo i marejant els oficis, en recerca de si mateixes disposem la línia de text i el desenrotllament de context, i un treballador de lavabos pot realment saber què és llibertat i un catedràtic d,ESADE per torn, servitud.

Antulla moviment i fluïdesa de fixacions històricament al curs de les societats humanes intercanviables, això agrada a Déu, esclâ.



L,espai i el temps exterior, per la causa psíquica estan aixina resolts i conquistats, de forma que, diríem, només els falta descobrir.

Comentaris

Entrades populars