Lluminós I Tenebrós

 



Llum i tenebra són la mateixa cosa, una en delectança l,altra en admonicions.

Aquesta resulta, doncs, la bona manera de treballar amb el doble, inclús sovintejant les reformes al propi get.



Així la primera Ègloga de Virgili proposa una lectura infantiva, però amb continguts de gran saviesa en la U.D.V. (En endavant: Universitat De (La) Vida.)



El cos ès un vehicle, fet per gastar, i quan envelleix a rovells recomano menjar àpats de criatura d,incògnit. El que impera és sempre el rampell neòcrata, i cal situar-se en angle de pietat davant la doctrina que precedeix a l,escala de valors, i tot ho intenta derivar, amb molta més aparença d,èxit que caldria, potser a la disjuntiva en bloc.

Ara bé: els gadgets tecnològics de la Comunciació actual audiovisual proposen una llei de sort de no agressió intergeneracional que funciona, i força. Recordem que la doctrina pura catòlica respecta la vida per sobre de totes les coses, com energia, diríem.



La jaia que demana que truquin a tal número si li pica una vespa pel tren, pot ser reposta: pagui,m la trucada: doncs té addicció a la conserva del seu propi cos, fins a la tomba que vol íntegre.

Acceptar un artista i escriptor socialment fins fa ben poc passava per un examen de dissolució en lo personal, venien l,ànima com a pas necessari de succeir, i es mostraven dispostos a descabdellar les seves existències personals davant l,èxit en PPB, especialment i sempre, a Catalunya.





Comentaris

  1. Nosaltres hem donat el cos a la ciència per no pagar funeral. Fotos precioses, me les he baixat i te n'enviaré de nostres. Ell és molt tímid i no vol sortir a internet. Són per tu sol. Cuida't

    ResponElimina
  2. Preparades 20 pic del 1992 on conec Jordi fins 2022. ( 30 anys ). Enviarà Dt.17 tarda. L'he convençut que t'agrada veure’ns als dos. Please , no mal ús. Jordi no és en Pau, ni en Petit, no desitja xarxes socials. Dc. serem a Sort..... Abraçades

    ResponElimina
  3. L'anònim del cos a ciència era jo que ja no sé fer ni comentaris.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digues l,orangutanada que et vingui de gust, i no em parteixo en set mil milions pero arribaré a dir algo, no pateixis!

Entrades populars