Límits interlingüístics

 Xisto dels dos grans de sorra:

Què li diu un gra a un altre gra de sorra en ple desert?

¡QUÉ AMBIENTAZO, COLEGA!

,.no cal que siguin insults, però traslladar això és molt poc recomanable, per comprendre, si volem “viure en català” l,accent forà en actitud culturalment relaxada cal que sigui integrat, doncs, simplement es complementen de natural.



Exacte el valor, que aquí desdiu del tòpic comparatiu IMATGE vs. 1.000 PARAULES.

Comentaris

  1. Benvolgut Pau : En Jordi m'ha dit que si vull penjar els teus vídeos i llibres a Fb t'he de demanar permís. Si m’acceptes seré el teu mànager. Jo t’estimo igual sempre, i sense voler estirar-me al teu costat ja que ets molt gai, ..i jo no ú entenia pas... tens identitat gai.
    Has engendrat 50 llibres i molts vídeos. Els he parlat de tu als d’Humor En Català grup i sols he aconseguit 5 likes i 2 comentaris. L'un diu que Pau no és cap chiste i l’altre plora.
    Repassant vídeos, en un hi expresses que quan mors, no te'n vas a la merda , a la caca divina sí, i que si olores una rosa et queda dins l’olor . Amb tu m’ha passat així, i he après a somriure i a viure millor. Ets una gran persona educada i generosa, un fenomen intel·ligent que ens produeix gran atracció tot i no compartir gustos artístics i sense entendre punyeta de poesia o cultura. Has parit/servit contes ex el del tresor que va resultar ser una biblioteca que podrien ser resumits en una frase de Benedetti o d’Einstein.
    PD: El que ens uneix no sé pas, i el que ens diferencia crec que és la memòria, la meva és de boira. Jo només visc per cuidar Jordi, tinc por que es posi malalt, ( no sé ni agafar l’autobús per anar-lo a veure)... Hem contactat una fundació, però de moment no m’incapaciten. Si tornes a casa no facis cap tonteria.
    PD2: Les persones sanes amb fills i/o nets a qui han d’inculcar uns valors... ‘ veuen ‘ un ‘ estrambòtic’ i tenen por que se’ls encomani. Quim Monzó o Ampar Moliner ex són uns alcohòlics sense carrera, mediàtics, i han entrat al món editorial... perquè és màfia. Diego Maradona de dia era un àngel /ídol , i de nit un putero sinistre, a la màfia napolitana. A mi se m’ha encomanat en Pau, i n’estic ben orgullosa. No vull interrompre sovint el que sigui que facis però m’agrada saber com et van les coses i que estiguis bé.
    PD3: Se’m va acudir ‘ mandar pic ‘ perquè Jordi s’avorreix, i va a casa d’un veí, que és gran i molt caòtic a ajudar-lo a netejar l’hort, el garatge, i es va fer una rascada al braç, i li vaig fer una foto.
    Si no dius que SI puc ser el teu mànager, serà que no. Petons











    ResponElimina
  2. Havia comprat 10 llibres de cop ,de Monzó, de veure'l a la tv3 . són infumables. De pic ens en fem escasses, la majoria surten desenfocades... ...Ja procuraré enviar-te totes les d'aquest estiu. No pateixis per escriure, no sé què és una Elegia i segueixo na Mònica Miró Vinaixa a Fb... Pic Just Remember For Yourself.

    ResponElimina
  3. Els teus cognoms no semblen origen català, són poc comuns, jo vaig publicar una frase que vaig sentir a RAC 105 : " Per ser un País, necessitem tot el que té un país, amb fatxets I imbècils." ...I el poble se'm va tirar a la jogular .

    ResponElimina
  4. Hahaha , Xisto apuntat a llibreta, emmarcat en taronja i signat Pau. No insults, he consultat paraules a l'Optimot.. per assegurar que siguin escaients. RAC1.cat diu que existeixen 3 identitats : Home, dona i gai.
    Vaig publicar frase escoltada a RAC 105 : “ Per ser un País, necessitem tot el que té un país, amb fatxets i imbècils “... ... Jordi dona canya a l’Ajuntament... i l'ataquen a través de mi , fan que els nens m'escridassin — cada dia sortim a donar un tomb i seure en un banc al passeig —... Ell diu que no sent res i que si sento veus em portarà al metge. Però mai vol passar per davant dels bars i jo tampoc. (“ n’estic fins els collons de vosaltres “ seria > alliberador.) ... ...A ell un regidor va venir a veure’l ( no va passar de la porta ) i li dóna conversa només per traure’n informació, perquè se sap totes les actes, però ja s’ha avorrit d’anar als plens, els mirem per tele.
    PD: Ja fa un any i mig em va tocar una herència d’un tiet de la meva mare, solter. 500.000 €uros a repartir entre 19 . Jo sóc una reneboda. Ha cobrat tothom menys nosaltres. Vaig fer Poders a favor de Jordi per evitar veure les germanes. Jordi ha denunciat la Gestoria, al Col·legi de gestors. Tinc una cosina que hi treballa i creiem que és per culpa de la família que sóc l’única que no ha cobrat, i Jordi va veure que era la 2a a la llista. Això ú he explicat a la perruquera quan estàvem a soles, i ú sap Jordi, però tb és confidencial, tu no diguis res. Aquests serien els meus interessos que t’explico perquè ets el meu amic. De cotxe varem comprar un Hyundai i20 Gris.
    ( no vam triar el color, era l’últim que quedava i ara ens agrada molt ) .








    ResponElimina
  5. Ja no fumo mai, i he canviat de colònia, em poso Eternity. No escriuré més, tens moltes visualitzacions. Jo a més de tímid sóc covard. Adéuuu, fins demà...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digues l,orangutanada que et vingui de gust, i no em parteixo en set mil milions pero arribaré a dir algo, no pateixis!

Entrades populars