Complaença De Correus

 Cansat i ailàs que m,obrissin davant les nàpies per provocar queixes i denúncia als Mossos, que jo mai ni satisfeia ni feia veure que m,importès, els paquets de les trameses a l,oficina de Correus, els que enviava i les que rebia, un dia vaig trametre un oli en tela de lli al meu marxant Pellissa Rius sense ni marc ni precinte ni embolcall, amb l,adreça escrita a retolador en el revers, permanent.



Doncs delinqueixen, saben que delinqueixen, i segueixen delinquint: tenen a favor la inexistència i extinció de la consciència, però no la de l,ànima la qual es veuen obligats a rellepar amb el bàlsam del porno més grotesc i mentider.

Maltractar en Pau deriva sovint en desviació sexual, però no és problema meu ni d,Esperança.



També estaclâ que si envio unes partitures sense segell i amb el nom CACA al revers, i PIPI a l,Anvers això arribarà segur a mans pianístiques del Conservatori Elegit a la persona indicada, exactament així ho feia Wolfgang Amadeus Mozart, i ningú li deia res: la reconversió de l,energia en positiu no ès sinó això.




Ah, el llibre ja està en procés de lectura massiva, fill! Farem un treball exhaustiu que fliparàs, o no el farem, però narinant, hi anem! Salut,

PEM.,.


Naturalment a Correus interessava fer el mal ràpid en contrast amb una denúncia pel penal que ja tenien en previsió de més longitud d,ona. I diria que guanyada en l,esperar, o sia, com sempre, distracció contra l,avorriment, que jo de manera no fos professor sinó una titella, un magazine distret com una cançó de rock progressiu. Tot perdonat!




Comentaris

Entrades populars