Neutrins De Tabacalera

 Fet i comprovadíssim teníem els MIALETs, abans dels vuitanta que, encendre,s un cigarret a la parada del seixanta-quatre, si anàvem al moll trigava menys de trenta segons a arribar.




La negreta, gatona de raça europea no suportava els nostres engrinys a Valldoreix, i ens pujava corrents a la falda per mossegar amb dent tendra i art d,apartar els ullals, quan cridàvem, i el fet ens conhortà: a força de repetir el plaer provocat, la nostra gatona va deixar de feu.

Tot el món ens ho va concomitar imitant, de manera que vam haver de fugir del pur projecte d,esdevenir senyors de Barcelona, bé, això, i el fet que el primer dia de segon d,EGB després de les vacances d,hivern els compis em van robar el rellotget de pols que mamà m’havia fet avinent els reixos del vuitanta-dos, això en perspectiva retrògrada ho consiraré, i sempre un examen.

Els meus deures resulten sempre perdonar els lladres i abusadors, pederastes intel.lectuals, perquè, amb la ciència desenrotllada des de mi, cal aparionar personalment les patents i els llegats adequats

O això, o esperar els meus Ginys que siguin arxivats, i resar

* La teoria universal de la composició cel.lular

* Els fulls de conducta, i la filosofia de l,infinit en general.

* Els poemes de gimnàstica artística.

* La doctrina 

Per això no vull de cap de les maneres defugir l,atroç sofrença mental i fer-me,n escàpol del tot, ans conservar, i si puc, amb abastant previsió com de qui preveu un núvol, per poder continuar el deliri profitós redactar el manual d,ús de les meves idees, específicament sí, les que han de continuar essent meves després de veure el terrabastall i confusió 

Els reixos del vuitanta-dos mamà va tirar de sac de l,or republicà, calculo, per preparar l,accés a Càtedra, el qual naturalment va passar amb nota, i natural, repeteixo, sense pactes a l,aula previstos, i tot va ser, amb això, muntar una exposició de simbòlicofigurativisme gràfic, la va empènyer, encara en l,exili de l,urbs gotjavem tots de certa autonomia i bona xacra.

I Valldoreix començà a créixer, i no parà de Créixer Valldoreix, una de les primeres la meva Marta vengué la finca del passeig a un xino. De moment ara creix Valls, no sé si igualment, el temps dirà.

* La teoria universal de la composició cel.lular

* Els fulls de conducta, i la filosofia de l,infinit en general.

* Els poemes de gimnàstica artística.

* La doctrina 

Comentaris

Entrades populars