Focus i Càmera: La Guerra Global

 

FOCUS = EXTERIOR INQUISITIU

CÀMERA = INTERIOR ORDENAT




CATALUNYA i Espanya en general som un país on l,espionatge funciona de meravella, dintre de l,aposta de força mínima de contrast, que es pot creure ja en la guerra civil dels generals (1.936-1.939,) ossia: dispostos a tot per estalvi de tot, l,agressiu especialment. Som terra d,identitat, de gestos i ports prolífics i feliços, fèrtils, i convincents.

La guerra des del nostre setial es comprèn de diverses raons, entre les quals espigolem, tenint-la per prestança global:





 

1. Raó econòmica: la plusvàlua que procedeix de la fantasia “sempre he somiat amb una ciutat que ho tingués tot a punt (higiene i menjar, treball:) per quan hi anessis i ho necessitessis.

Karin, 1992, voluntariat JJOO



2. Raó territorial: Administrar les fonts minerals de riquesa amb el seu perill, responsabilitats i rèdits, premis. Previsió de pervivència del mercat per a terres rares (material TIC, dispositius digitals, etcètera).



3. Raó religiosa: resulta un resum de les aliances i les amistats, i els seus complementaris, molt útil per al jovent, igual que els correspon menjar apetitós i Postre.



4. Raó espectacular: mantenir endormiscat el poble per no fer-lo sentir l,imperatiu d,ordre mundial amb el qual molt arrauxadament s,identifica, per exemple: “LA CARN DOLENTA QUE PRENEN A GB, PROCEDEIX DE GRANGES E sense benestar animal.” L,aparició d,aquesta veritat que era en cua de lectura esperant de feia mès de 30 anys exigeix tertúlies i engrinys enfadosos.

La teoria pacifista posa l,agressivitat com un esperit que s,esbrava. La guerra, en aquest sentit de representació, resulta un exercici gimnàstic de persones preparades exactament d,aquesta manera, específicament al que relaten per potències mundials.

El símbol resulta sempre el del ramat, però el guant mira cap al mar, i la seva biodiversitat per construir opinions vàlides dins el conflicte (estil de la poesia antiga).



5. Raó de progrés: qualsevol invent recent trobat vol homologar el seu ús encara que sigui per arxivar-lo i oblidar-se,n al cap d,un temps: això només es pot fer mitjançant la guerra. Per exemple, en terres de Pau: QUÈ ÈS EXACTAMENT EL CIGARRET DIGITAL? Puc fumar-me,l en un espai interior de servei de restauració i copes? Ho faig, miro les cares d,agressivitat exclusiva, i deso el cigarret de vapor Ad Kalendas Graecas a la llar.


6. Raó geogràfica d,exemplaritat: els guanyadors es reparteixen deures, responsabilitats i obligacions i els uns embelleixen la raça, els altres igual, dirimint les fonts directes i indirectes de riquesa. Creen estils complementaris.

Especialment les guerres que es resolen en ètniques exemplifiquen una indoorwar que nega la participació global en diversos punts dels esmentats suara: per això Alemanya en té prou, com que està territorialment resolta i respectada, manejant els diners en el combat, de moment.

El monstre està fet perquè el miris: mira,l SEMPRE.




Comentaris

Entrades populars