Criar Misèria

 

You talk a Nice Line to put your mind at Ease 

Spt. 1.997

Al celebèrrim VOSTÈ JUTJA del vuitanta-set a tevetrès, Puyal conduïa, com de costum, quan a la concurrència del plató li va aparèixer, i va donar micro i paraula a un noi jove, que començava:

—en primer lloc, vull saludar els meus tiets...

—Aquí no s,hi ve a saludar, noi!

A Puyal la venjança li vingué en menys d,una dècima de segon, doncs va témer per l,hostilitat del sector oest del plató gran, i va caldre trobar millores:

Canvi dels estudis a Sant Joan D’Espí.

Disseny d,un TOMB PER LA VIDA amb uns efectes de barra de bar d,attrezzo.

La meva Marta buscava un professor i va preguntar al semiòleg Serrano, qui féu:



—Fes un tomb per aquest corredor, i un tomb per allà, i a la dreta primer despatx, etcètera.

La voluntat de canvi, així doncs, neix de l,energia psíquica, positivament insubornable dels nostres adolescents i Postadolescents. El Déu Mercuri, màxim factor de progrés, quan roba bé, l,hi permetem. I diria que és ara, màxim moment, sense el nen de la fantasia salutativa del vuitanta-poc que encara aniriem amb Pèntiums.


Sovint em refugio en allò que anomeno monstruós, o directament El Monstre, quan les emocions de provinença de més baixa moral no poden ser, sense ofendre els actors: Corominas passada la norantena amb el penúltim fascicle del seu Onomàsticon Cataloniae entrevistat pel mestre Espinàs el qual, davant sengles manuscrits no podia evitar un gest psicolibidinós amb la mirada i les mans retorturadetes.

Catalunya des de l,aire parlem si de TV3 fou una ocasió de desdejunis hasta sopars de forquilla per a molts honestos treballadors, el que pavorosament ara supleix un simple DRON.
Això també és part integral de la nostra estimada TV3.
L,oratòria i la declamació sempre mira aquests, forats o detalls, per bastir rutes acrobàtiques de gran coneixement i perill que les sortegen sense que es noti i se,n surtin. 
El camí de no ofendre pel sexe marcat existeix, però requereix Muscle i Meditació hores plenes del dia, i de la consciència de nit, igual que el concertista de guitarra, que només es poden resoldre sub o sobrerogant i afaiçonant aixina un fast-food literal dirigit als brokers de Wall Street i similars, a canvi de la nostra necessitat satisfeta de burgers i menjar ràpid, pastes i pizzes. Els boigs hi som, això ara ja s,accepta per lo general, per sostenir el mercat global des d,un angle de METONÍMIA ossia, el que en termes de democràcia espartana era Pitonisa, Sibil.la, més tard, i Musa en summa, dins la societat d,iguals. La primera màxima de la societat d,iguals és:
El desordre l,arregla el primer que el troba i com pot.

Este salutati tempus in omne mihi.

(Llegeix, no miris-¡_!-;’)

Ov. Tristes

Per bé que, des del punt de vista de Corominas podríem parlar, com en gent sàvia sol passar, també per passiva, estacla ell s,hi hauria trobat ( = vas allà d,on vinc jo) d,un EXAMEN/PROVOCACIÓ/bescanvio COMERÇ de temps. ALITER non fit.

Un home que toca el cul a un rus als lavabos de l,estació de ferrocarril i n,és occit, busca una fixació més enllà de la seva vida? Aquest tema és central per a la gent creativa, poetes i novel.listes.


El mètode comparatista havia de ser que fugís del pavelló psiquiàtric on fou condemnat després de Dalí, i ara respira pel poble amb llibertat i gràcia.


Comentaris

Entrades populars