Empenta, Valentia, Valor, Coratge

 Passada la trentena el chor ja entén d,aprendre tot allò que col.leccionava indiferent al judici de bondat i maldat i posar les balances de Júpiter en els seus interessos reals, amb lectura material directa: en pau em va tirar un moc? Què hi havia de perill darrera la paraula de Pau que en pau despistéssim? Preguntaré an en Pau:

—EL NÚMERO SOLICITADO NO EXISTE!



El brivall a raó d,edat tendra recent de l,home inaugurada ataca amb gran empenta, i a mida que insisteix, i s,apropa als SERIOUS NUMBERS (Paul Simon) afluixa en Valor, Valentia i Coratge, en una despesa d,energia que té a veure amb lo PERSONAL, que resulta la panacea de l,home fet a si mateix, PERSONAL allà on la pell resulta tot el vestit, PERSONAL en tant que no pot deixar de ser una CELÈBRITI sense solució de continuïtat.

Això es resol solsament amb meditació. I proposo: posar-la en espais mòbils i d,esbarjo i aliment comú.



De manera que, el coratjós no perdi tota la prístina empenta, ni l,arrojat Deixi massa per endavant l,estalvi de caràcter propi. L,exemple del musical jubilar del cèlebre Cole Porter resulta referencial: una versió oficial, una altra, que passa, amb variacions autèntiques a la lletra original, i la nota, de dos anys més tard (1.960, Londres).,.



L,únic que cal acordar en el diàleg quasi antropòfag, per antropòfil resulten els ritmes i pauses de relació, de manera que el vell salva el jove de la projecció en l,edat provecta de si, i el jove dotà d,esperit de joventut, força i displicent com sia, el vell, aliter Non fit.



Comentaris

Entrades populars