Imperatiu Màrius Serra

Benvolgut:
Espero que Mindundi no ens distorsioni, aquest cop, la pàgina.
A força d,exercicis Mengelegoebbelians detecto que et falta qualque informació per la qual mostres un neguit inassumible. HI SOC I EN RESPONC.
Amb Jems, sots la imatge d,un interrogatori cruel, hem restaurat egregiament les nostres Noctes Atticae que ara fabriquem a dos torns.
Pel que respecta a Maria Manent: juntament amb Joanot Martorell restauraras algo del Rector de Vallfogona.
Com en l,antic text amb cel.les i columnes, que et prometia ésser un bon orador sense sebre parlar, els hemistiquis, masculins i femenins dels seus poemes llargs, deca, dodecassil.labs i alexandrins, s,han de combinar Ad libitum  i Ad infinitum, tenint en compte que les facilones rimes faciletes son no altra cosa que una bragueta pudorosa que s,ha d,eliminar: el poema, cento si vols, l,has acabat quan has arrencat bé la primera bragueta, i el endemà, hi tornes.
Els deures de l,amistat amb tu hi son tots, i Jems practica la gelosia justa.
Jo ja sabre si el missatge t,ha arribat, de manera que l,aprofites al cent.
Mentrestant recorda que jo tinc els llavis segellats, soc Prometeu al Caucas, i a tu i a molts evito malvestats, dia per dia, deixant-me torturar per tirocinis d,atrocitat Heidiniana. VALE.





NOTA BENE: GUIXAR ELS HEMISTIQUIS AL PAEPR ORIGINAL PERD COMPLETAMENT EL RESULTAT, QUE CAL, MILLOR, ELABORAR AMB GENIUS RECORDER I REPASSAR DESRPES, BO I HAVENT MANIFESTAT L,INCONSCIENT, I NO TINGUIS POR D,ESDEVENIR ASSASSÍ O GAI.

Comentaris

Entrades populars