Fruits de Poesia: navegar pels punts de vista

Que seria de l,home sense les bèsties?
Blai Bonet, 1.974
L,home categòric mira els animals (Bono, U2, 2.003 TV3) i els dota de l,apel.latiu específic de bèsties, però el punt de vista de Bono, animals, exigeix l,aparició d,una nova paret categòrica, òssia deus o Deu, i generem:
Que seria de Deu sense l,home? Millor:
Que seria de Deu sense els homes?
Aquest exercici psíquic promet, en el seu desenvolupament dins el possible, l,enorme agilitat per resoldre els problemes pròpia de les senyores, que no perden mai de vista allò que Supertramp verifica, i dignifica, com
Take The Long Way Home.
La meva (Bielsa) fantasia psicoactiva es, com a curull d,identitat, miro a terra i Deu posa bocanades de fum per plorar, miro al cel i Deu fuma i riu, riu, i fuma.
Tal virtut de les habilitats humanes rep el nom, en el cercle científic a l,us, de transtorn maniacodepressiu de la personalitat, bipolar, i el patim persones que trobem el camí, un dels molts, d,identificar-nos amb la naturalesa (Grafit de la rampa de l,Estació de Valldoreix 1.999: JO VULL SER LA NATURALESA).
Els homes de lletres rebem els avisos de perill d,Afasia des de la primària, normalment, i mes endavant, també. Gràcies.,.
NOTA BENE: els principis exposats, suara, indiquen uns camins que apaivaguen les ànsies feministes en l,us de gènere del llenguatge català. Es pot i no es pot desarrollar, i l,epice pot tornar a existir.


Comentaris

Entrades populars