Decameron Global


 Pandèmia, dies de quedar-se a casa, perill, quin perill?

Si quantifiquen a la raó del mercat global, els problemes per complexos que sien també es poden resoldre amb dissenys més que molt complexos.

Assegurar sanitàriament els desplaçaments a tots nivells? Fer de les cabines de Camions càpsules quasi espacials per a l,esbarjo i la seguretat de Jeff Bezos com de tots? Per descomptat!

Amèrica (EEUU) tira de doble manual, generalment quan posa reformes en variant el sentit (fora vs. interior).

El càlcul de la MACHINA MUNDI costa menys que un làser per al Tah-Mahal: resol el confinament sense comprometre la mobilitat per res, el que passa és que les consuetuds associades no es podran permetre discussió.

Però l,imaginari en renovament és el que és, i en això hi som tots:

Espais que abasteixen espontàniament l,acrescuda i la minva de passetjants, això existeix. El que no existeix, pel que em sembla, és el raonament de la diferencia dels σήματα o semàfors multivariables:

—SI A MI EM VA DIR TIRA PER CÍ I A TU NO, PER QUÈ ARA, A MI EM DIU NO, I A TU, TIRA PER LLÀ?

L,afer és sèrio, concebem que la destrucció de la Biblioteca d,Alexandria el segle I aC era la via ràpida per lliurar Llast dels odiosos gramàtics.

La fruitera posa els PRÉSECS etiquetats a tres-centes, i la mestra, al mercat de Sant Pere, li corregeix la essa senzilla:

—SÓN PRÉSSECS! Resultat, el dia que hi torna llegeix:

—MELOCOTONES, 350¡


Comentaris

Entrades populars