Treballs a l,infern de la Terapsicosi

 Lliurar-se a la gai temptació sovint és l,últim pas cap a normalitzar la vida i el viure sensible, excessivament sensible, en diuen, però jo encara no vull: i, fins a la darrera sublimació delejo seguir lligat εν τω ιστω escoltant sirenes fastigososses esbalmar la meva pobra ment.

El mal del gai sublimat es presenta com un dolor psíquic insuportable, igualment empero inexistent i indemostrable.

Resulta que tothom mira, resulta que tothom que mira pressiona, resulta que tothom que mira i pressiona espera algun gest de la voluntat. De la voluntat quina, de qui? La voluntat, escla, del seleccionador artistic i d, esportistes universals. En això sóc bom encar, i en quasi tota la resta rebuig reboig refotut.

La llibertat de les persones emana directament de la font dels llavis de Jems, de mare i meus, i encara altres, que els i les folga un miriquàntum la chorda i observa com, amb un poquet d,oxigen resulten destructius i d,atrocitat extrema si se,ls donés tota llibertat: un desastre.

I encara em queda un alè per evitar pessigar els mugrons al dentista fora de deures sociolaborals i deixar-me,ls pessigar per ell, no els collons i encara accedeixo a psicosi extrema un minut de rellotge, que em santifica, encara em santifica. El poble empeny a la mort exemplar i la disseccionem a fraccions de minut, quan és una gran conquesta haver celebrat l,odi dels dits amics amb una cervesa mal orientada per la doctrina feixista de l,hostaler català mitjà.

Complex d,Hipòlit. Segur, i narinant, sovint un minut victoriós m,aconsella sobre un any sencer.

El català tal com el coneixem ara mateix és la llengua de Psèudolus, el plautí, o sigui: orientem l,autoritat i la dispesa d,informació, relativament, els interessos sèrios al cercador de Google panhispànic, mentre els nostres propis accents a les mamades divertides i relaxades entre nosaltres.

Els hispans defensors a voltes s,enfaden, i sovint en àmbits culturals i esportius universals temen durament que ens en riem secretament i màgica dels susmuertus!






Comentaris

Entrades populars