Bitllets A L,autoestima

 En aquesta societat temorosa dels deures d,ordre mental que comporta estimar bé les persones uns als altres, ordre de posar ordre, crear una llar i defendre-la d,eixarms enemics, lo normal resulta anar amb displicències directes i estalviant, a règim de enemigo, ni agua, tota platxeriosa falagueries en el comú veïnal.

Només prodigar un poc d,atenció honesta, i bo i reforçant el Jo de les persones estaràs obrint la fam de sexe inconscient a l,univers que només sabrà respondre rabiosament, la meva favorita WORLD WAR-Z.

Com a un pobrenc pidolaire al qui rets una moneda de 2€ corre a l,estanc, així igualment, l,agraciat de flassades suaus al superjò que pot posar a fàcil descansar un instant, se sent revestir de força eròtica i corre al primer port a vomitar una facècia de galanteria platxeriosa.

Cal tenir en compte que els espectacles televisius lluiten sense terme a assegurar que no existeixin tertúlies veïnals de cap sort al planeta. L,amor de l,alcova discreta esdevé dissuadit des de tots els angles per part de l,estat, i la sublimació necessita extres de seguretat, que cal espigolar igual, superior i inferior tenint en compte els laberintics caminals de la comunicació moderna.


Reitero altrament: persones que presumim amb sentit econòmic i no gastem en excessos de luxes nominalment universals i comuns, rebem una gracia d,afecte universal, i correm a apagar l,incendi d,una sensibilitat mai educada ni lliure.





Comentaris

Entrades populars