La Paradoxa Gai

 




L,al.legoria Platònica de la línia dicta una norma no escrita obligadament respectable: les persones que desenvolupen cercles diferents no s,han d,atropellar entre si (exceptuem: de no ser que hàgim de fer forat per entrar a la relació social, i això sempre és atropellant, com una autora universal que publica un llibre a la plataforma digital més exitosa, Amazon Kindle Publishing, com un quadern en blanc amb un títol suggestiu.)

Hasta el romàntic Donizetti amb les seves obres transitives de la segona i tercera edats, igual que el pintor INGRES, dóna pas al respecte i avantatge de l,edat tendra.



El sexe gai, per ser ben fet exigeix ports i maneres no a l’abast del qui no s,hi posa en sèrio. Quan el jovent reacciona tímidament a un gràfic sensual, i eròtic, naturalment callo.





Això no treu que, en ocasió de preparar una endoscòpia, desi el protocol que em fotocopia la infermera, amb el nom del laxant i la dieta per arribar, en tres dies, a punt de purga completa, com un tresor al calaix del meu lavabo, igual que la recepta dels còctels Molotov que ens passàvem uns i altres a la Facultat de Lletres en temps de professionals de la violència!
La recerca booleana a Amazon em dona la resta. Per haver tirat un cuescu a classe els meus tanys em jutjaven com a complet ignorant del gai, mentre James va escriure un conte celebrant-ho: en el seu conte, James figurava el professor dipositant un revòlver a taula, sobre tarima, i tirant un pet, sense que cap alumne li fes MU.
El pet que em vaig tirar jo provenia del material de traducció, la punyetera poesia de Marcial sobre la gosseta Issa, la qual el mestre Alberich recomanava vivament al curs del CAP/CQP per tal i a,b finalitat d,il.lustrar el funcionament dels comparatius, quan vaig aterrisar amb aquell poema que realment no era sang de la meva devoció, professional, vuidî.
El conte de James el vaig titular, en versió text de document de Word, INTERESSOS, i James es va espantar i me,l va esborrar: potser me,l torni, no sé.
De quan la meva germana em deia GILIPOLLES però no tenia manera d,acreditar la meva asexualitat, i en torna el Makis Coach em deia diu mentida l,Esperanceta: gilipolles vol dir que NO TENS EIX, i tu tens eix, Pau. Dos dies després, al Vallès nord els meus tanys figuraven el porno de les matinades a la cadena local de televisió, i deien la paraula EIX.



Sobre les parafilies i el “ Potser hi he jugat, però no me,n recordo” al ser preguntat pel TETO en parlaré a bastament.


Comentaris

Entrades populars