Un Problema Politic

L,expressio cortes tipica dels verals gironins es, sempre, monstruosament polida i exemplar per a tot Catalunya: Girona, a mi, Bielsa, material de rebuig a les catedres d,aposta esquifida del Departament de Ciencies de l,Antiguitat i de l,Edat Mitjana, bellaterrenca, m,honora amb rang de Doctor en Filologia Llatina, sense discussio possible pel meu exitosissim DE RERVM CARMINE, formes de composicio a la poesia antiga.
Malauradament, tenim el No, Peninsular, per descomptat, PERO TAMBE, plebiscitariament (una persona, un vot fou acord unanime d,ideolegs, intel.lectuals, contertulis i politolegs) el 52 i pico per cent DELS I LES CATALANS.
EN AQUESTES CONDICIONS, FAVRICAR LA SOVIRANIA COM UNA DERIVADA MATEMATICA, LA CATALANA, recordem sempre, es fantasia.
Clamo que aquest plantejament, d,alguna manera funciona. POSTPOSI EL REFERENDUM, SISPLAU, MH, I PROMOGUI UN DEBAT SERIOS DELS IICP.
Fins a les eleccions, existia gran il.lusio, ara, detecto, perdoni,m, i s,anomena HISTERIA COL.LECTIVA en un percentatge que Facebook li quantificara amb exactitud i qualificara, nomes que l,hi demani, a SILICON VALLEY cortesment. Atent, estimant la patria, bones festes,
Pbm..




Comentaris

Entrades populars