Que Es, Exactament, La Mafia Catalana?

Agafa-ho genericament, etiut, i no et fixis gens en el particular: els i les decla Fundacio Bernat Metge son gent com cal i no han fet mal. Pero, on radica, allo realment avorrible del seu capteiment?
Al jovença Bielsa se li proposa treballar per l,editorial ALPHA aixo si, de contracte, no en firma. El mentor Cubells expressa, seriosament, que aixo cal sempre respectar-ho.
L,absencia de contracte en la relacio laboral de la cultureta catalana oficial, fins no fa gaire, fou el cavall de batalla d,aquell jovença que era en Pau, i vaig encertar: tocar aquest nervi era matar la gangrena sense cirurgia, donat que indica clarament La Reforma Avinent, TOTA LA REFORMA que cal, cada cop que la cota de poetes seguidors meus surten a tvtres fent coses com dir ESTEM EN TRACTE, I PODEM PASSAR A CONTRACTE! Amb un enorme somriure immens.
No hi ha mes: el no contracte pel treball es una de les moltissimes thrampes que persuadeixen a la lleialtat ideologica, i la catalanitat mes pura n,es curulla del tot. La historia acompassada en narracio diacronica justa de les fugides endavant del GOVERNAMIOMNIUMANC arriba a extrems de quinze quantiques israelites, i es pot resseguir, ara, que el sufle ja ens l,hem cruspit entre tots.
Insisteixo, catalans, per aixo se,ns valora mundialment
El quart de Bellum Civile planteja la batalla de Lleida, abans de l,era cristiana, amb aquesta exigencia exacta de complicacio, per començar: elp oble te dos generals, Afrani i Petreu, la sempiterna PUTIRAMONETA. oi, el taranna catala, es mes antic i respectat que la llengua.

Comentaris

Entrades populars