Hem Quedat Bé

 Els nostres hostes universals han flipat, aquest cop els de l,OTAN vull dir, del nostre global modus vivendi i seguretat, la cimera ha anat quasi perfecta, incloent la queixa del president rus, una diguem-ne facècia d,etiqueta, el menjar protocolari i les divisions de poder en l,espectacle just, una petita queixa dels escenògrafs del Teatro Real, tot a lloc. Això no només Espanya ens posa en la llista del que fou Suïssa fa vora vuitanta o cent anys, també Catalunya, sinó ens lidera en ideals pacifistes i polítics de la cortesia antiga que hem recuperat entre tots, engorabona poetes i Politòlegs, a partir d,ací no fa mal dissenyar la nova república, i via lliure a les idees.

El quàntum psiquic del poeta s,ha revelat com la bona aixada, destral i fanga, per col.laborar en termes d,agressivitat simbòlica, un gat Ros patriarca que cedeix al dimoniós de mitjonets negriblancs, el natural hispà, el natural català i navarrès, etcètera, aquí l’hem encertada de ple.

A partir d,això, el segle, entre un i segle i mig, moderadament depara més fortuna que infortuni per tots.


A això cap sumar la visita de Zuckerberg a Itàlia i Barcelona, on aprengué els abscondits dels Oficis en temps dels Mèdicis, i l,apamat de footing a les rutes i carrers de la ciutat comtal.

Se li regalà un incunable del DE AMICITIA de Ciceró, i el nostre fantàstic food, respectivament.

Prendre les tecnologies, noves vull dir, en sèrio, als hispanocatalans se resulta una primacitat en el reordenament europeu i mundial on toca triar el nostre mode de vida.






I Facebook evoluciona amb nosaltres: els jueus algoritmes han aconseguit, en dono Fe, la serraçón de la privacitat absoluta, queixa enorme pertanyent sobretot a Holanda i països germans. Ara per tant donem entre tots la benvinguda a les neures, i delers de noves parts del contingent continental, sense odis de raça i altres, si no són, estacla mitjans senzills de retallar la continuïtat comunicativa.

El nou Estat de Dret haurà vençut, i encara quedaran espanyes atribuïbles i sensibles als pecats capitals, ossia: arguments de mentida psíquica, i ací és on Maragall i el seu predicat: FEDERALISME ASIMÈTRIC, cobren sentit: la península i el món,i planeta sencer ha de tenir, els seus ALTREBARRIS (South Park, 2.002: el infierno está en Denver.) això ho justificarem amb la diversitat teonatural de les dues classes humanes, servidors i asservits, sense, com deia suara, fer massa cabal del que foren treballs esclaus/gustos reials definits en si mateixos uns i altres.



Records del referèndum Panhispànic del vuitanta-sis crec: VotanO

***


Al poc temps d’haver ingressat en la llar per a transtornats severs vai començar a desenrotllar peçaditlles de bombes climatològiques, i de temps extrema, de tot tipus.
Em semblava també viure una infecció d,orina, en somnis alterns, molt dolorosa i mortal quan l,únic que em calia era desvetllar-me i acudir a l,urinari a buidar la bufeta.
En els anteriors intentava escapar de la cuina a punt d,explotar, adesiara en altres buscava un refuig antiaeri com el de les provatures de LONDON l,any quarant-ipoc abans de prendre la guerra en sèrio i habilitar els sotaterres tubulars del metro de la capital esmentada.
Sembla ben bé que el domini sobre el clima hagi hagut après dels seus propis límits, Esadī, a calor extrema la necessitat dicta gota freda, en els temps treballats més o menys laxes, però mantenint com a límit el que sempre seguirà, sembla, resultant el mateix límit. Això ja és un punt directe des d,on progressar en ciència per colonitzar territoris de caràcter adust.
L,aguant dels dies d,empènyer anys, aquells que simplement es passen, rep l,ajuda dels idearis apocalíptics i hi col.labora talqual, a banda de l,ateisme, la psicoanalítica culpa perquè fa mal temps. Així la meva diatriba
C = S = M
Clima, Sexe, Mort
Està dotada de tota la literatura i l,imaginari recent (2 segles ençà) per nodrir-se de la fe i l,agüant apropiats i propis dels autoreconeguts, nosaltres colons de Mart (Musk, 2.022/3) i poder seguir sobrevivint.
Menjar un plat que recorda un plat i enrabia com a culpa venjativa resulta un ingredient psiquic dels com deia: dies de passar.
No es pot escatir si mai el clima pot ser més enllà de la seva pròpia llei, però els Ginys militars i la natura desfermada, personalitzadament o despersonalitzada, són la mateixa cosa, i m,avinc alegre a comprendre d,alguna forma que no es perd el tornant a la terra, teu,
PEM

Enviat des del meu iPad






Extracte de font virtual op.cit.

 

“Com una mena de metralladora” o “un bombardeig”. Així descriuen la pedregada d’ahir les persones que la van viure. Va ser històrica, la més grossa des que se’n tenen registres. Les pedres van arribar als onze centímetres de diàmetre. Va afectar especialment l’Empordà i el Pla de l’Estany. Una setantena de persones van haver de ser ateses i una nena de 20 mesos va morir a conseqüència de l’impacte de la pedra a la Bisbal d’Empordà. La tempesta va trencar vidres de cotxes, va abonyegar-ne les carrosseries, va foradar cobertes i teulades i va destrossar mobiliari exterior. Desenes d’ocells han mort. https://bit.ly/3CGzzcI
Enviat des del meu telèfon Orange

 

Les Potències que ho mereixen

Roma històricament esdevingué, i encara se,n conserva, la potència millor comunicada del planeta.

 








Comentaris

Entrades populars