Procrastinar

 Charlie Hebdo fa bandera de pacificitat amb el senzill símbol del llapis i paper, empero els procers universitaris no suporten la rialla que els desconcentra de la seva catedraliciament devota fugida de la realitat: quan el mestre Cuartero afirma que no hi ha salts en el temps perquè no hem rebut turistes del futur, un com jo que hagués afegit:

—No hem rebut turistes del futur, precisament i potser, perquè som nosaltres els turistes del passat (regressionistes, com deia el guapo de Sant Cugat a la biblioteca, l,any 93:)

Naturalment hauria acabat derivat en un marge de carretera.



Els assassins son els mateixos sense diferencia de religió ni de cultura.

L,ensenyança de la doctora Puig Rodríguez, fou, amb un to amistós i eròtic, agradable: si no podeu resoldre una derivada sintactica o de significat integral del llatí, poseu un parell d,hores de son pel mig i torneu-hi el proper mati. Veureu com ho resoldreu!

La doctrina Sunion es vantava de procediments màgics com deixar el bic entre dues pàgines incomprensibles de la lliçó i saber-les el dia de l,examen, amb el simple gest d,emprar el mateix bic a la prova: una perversió notable d,aquest estratagema semimàgic era les homilies sobre la pell o enroscades al fust de l,escriptall.

A la Dra. Puig se li va caure l,anima als peus quan va veure que em vaig ventilar amb dues Selecta la seva lliçó avantatjada sobre ortotipografia, on ens obria el coneixement del poeta autoeditor de la seva obra, amb saviesa bíblica.



Deixar algo per un moment que era previst acabar abans produeix una reorganització de l,energia en nova forma, i millor per descomptat. Dic: avui podem tenir vocació d,universal perquè ens cobreix la clafolla de la globalitat, evident: el Feisbuc posa a totes les mans els possibles de fabricar-se l,any Pitagoric, o sia: la noció de l,etern i els biorritmes globals de la Creació, i apuntala la identitat: tothom hauria gosat tenir identitat si els càstigs pels actes il.lícits no fossin tan cretinament cruels.






Comentaris

Entrades populars