La Solució Gremial

 Els nostres procers estatunidencs donen força i força bo, i generalment totes les subscripcions culturals i mediàtiques que depenen dels gustos concertats i concretats en confessió a Feisbuc son del màxim interès de cadaquien, el que no rutlla mai es la mesura crematistica dels possibles:

Al vendre la llar Santcugatenca, i ja corria molta pressa, l,any ‘12 mare i jo vam rebre notícia d,un client seriós mentre dinavem a cal Fe i preparavem la setmana, la resposta directa va ser NO VENEM, de moment.

El deutor de subscripció omnimoda d,Internet en cultura es presenta com un seriós i impredictible bipolar: del New York Times pago gustos 0,50€ si en rebo un d,aquells articles que realment em fan profit, ita res ut Tempora Rerum.

Hem d,afiar-nos a una banca intel.ligent que persuadeixi a les compres possibles i les procrastinables, amb marxa enrera. Això s,esdevé en formació de base escolar i gremial. Els espies de la nòmina han d,ajustar-se a l,estalvi, vençut el recel: aquesta es l,estructura social que s,ha d,assentar els propers trenta anys, amb complicitats de rivals i contraris, les que calguin.


Que existeixen imperatius de Persuasio Publicitària global i funcionen sempre, i sempre troben èxit i afluixada de mosca, que podem engalipar sobre la ubicació i respondre amb un senzill tret d,escopeta a un client que creu que li parlem en conferència transoceànics NO ESTÀ FET per produir aquest Caos global, sinó per endreçar, a nivell universal, la lliure circulació de persones i material: es cert que el capitalisme si desfalca un detall insignificant pot trencar tota la borsa i produir la fam i la misèria planetària per dècades i segles: això ens el torna una labor de natura mes comunista, o vermellista si mes no.




Comentaris

Entrades populars