Lladres Ocasionals

 En la societat del càstig i el fer-ho passar sempre malament no se sol donar ni una oportunitat al protegit de Mercuri, l,Hermètic, el portador del coneixement de la plusvàlua, diguem: el lladre jove.

Montserrat llegí la meva lletra escudada en

—No duia precinte, no estava obligada a reservar-la lluny de ma mirada.

(—Però sí que s,esperava de tu que no t,espantessis!)

Si hagués respost no hauria escalat el Palatí del meu sexe.

Al fer de mosso de carga a l,estació de Sants l,any olímpic em vaig agenciar alguns màsters culturals, tot i que no vaig tocar els còmics porno on jo mateix era protagonista. La informació dels Sants Salvadors era la qualitat del producte, i l,aposta per jugar a borsa: a borsa juguen només per guanyar, i hi juguen, precisament els qui, sense necessitat de comprendre una acció amb informació privilegiada, estan i es mantenen sensibles al moviment de tot el material de tot tipus: això resulta relativament fàcil si observes el símbol i les seves formes, i encertes l,esdevenidor preveient un quàntum de risc que pot ser el tot pel tot, donat que ets mitjancer entre els Celèbritis i els rics en general.

El Déu únic presenta dues formes de beneficiar el seu poble devot: la usura i la “Festa de la Vida”.

La primera forma és de llei jueva, la segona més aviat, musulmanes.

L,economia mundial asserveix el símbol imperatiu, molt fàcil d,identificar de tots els angles estant, i realitza moviments de força CENTRÍFUGA i força CENTRÍPETA.

Jems lloga cadires per un sol concert i les reven, amb la mateixa facilitar que per l,Imformer de Tarragona reparteixi jo gats carinyosos a veïns de tota la comarca.




Comentaris

Entrades populars