A Soapbox Opera

 https://music.amazon.es/albums/B000VHPZ3O?do=play&trackAsin=B000VHS18K&ref=dm_sh_wBPuDtII7Zzo7M88T9r42Yxpk


La síndrome de Diògenes té un fonament de comunicació literària amorosa i secreta.

Cal considerar el prototip d,una aula a l,ESO per comprendre el que indico.

A més, un gag del Terrat ridiculitza els escriptors, segons la nomenclatura bromista de Cela, els qui es queden en les petites lletres, i els qui es queden en les LETRINAS.

La percepció que alguna comunicació secreta flueix en els prospectes dels medicaments és certa.

Nou cents de cada mil missatges són interceptats pel “professor” mentre un deu per cent succeeixen.

AVREA MEDIOCRITAS sovint, més que referir-se a una actitud moral, indica clarament i material l,enquadernació i la presentació final d,un llibre comunicat entre dos.

CARPE DIEM indica, literalment: tria, agafa el llibre groc als encants, o deixa,t guiar per enquadernacions lluminoses (DIEM).

La qüestió del poeta itinerant queda sempre dissimulada, i és el primer engany complert dels grans genis de la literatura clàssica: el resultat de les investigacions tant pot ser, corrien milles, com: organitzaven el món des de casa.

El poeta Ovidi semblà fer aportacions científiques de primer ordre, quan descobria l,arrel arcaica del mite Homèric de les Sirenes:

MONSTRA MARIS SIRENES ERANT

Les sirenes, sembla dir el mestre Nasó, ja no són cap secret: es tracta d,episodis psicòtics compartits en un context de navegació abismal. La solució sembla que es troba, fins a finals del segle XV dC, i des d,aleshores tornarà a canviar, en la crua i nua disciplina. El mateix per al vol en parapent, assajat i post posat fins al segle XX dC perquè no comunicava clarament durant el seu curs, les persones de terra amb els alats.

Els motins de l,edat moderna semblen indicar que la disciplina unitària ja no era imperatiu en la seva forma coneguda. Així, al cuirassat Potemkin la revolta per rebre carn cucada per menjar triomfa entenent que aquests aitals càstigs a la conducta, en els temos dels bucs de ferro literalment ja no es necessita.









Comentaris

Entrades populars