Sadisme De Consuetud

Els qui tenim concepte de l'alegre i llibert proïsme, molt més materialment, i nom dona la gana ser més explícit, que pas el que suggereix la línia present (la prehistòria de la meva Història se la fumeu en els llibres i no cal afegir més, per el moment,) identifiquem de seguida el Torturdador i les seves subterfugis de l'Escurribultus.

Està molt reputat ostentar l'etiqueta d'Intel·ligent quan es fa un acte d'ultratge en primer grau; els afligits, davant l'As de Bastos ho anomenem ASSALTAR o ATROPELLAR un cercle, en el desarroll de l'altre, i així parlem en abstracte com David el Gnom i recaguem la boca del tirà, que literalment, ja s'ho trobarà.

La higiene personal es pot arribar a desarreglar tant que les desviacions sexuals greus ja apareixen molt abans, en la ment, que quan de ben segur que tindran lloc, aleshores l'únic problema, és calcular que el tercer grau de concreció ens agafi arquitectònicament i suficient, diversificats, i ades.

El qui s'autolloa com a pacífic gaudeix de l'etiqueta de l'intel·ligent, i s'omple la barva d'ultratges triomfants exercits contra gents que desenrotllen un cercle menor: el seu alibís, i ho recorden a trotximotx sense vergonya, com el restaurador que va trametre una factura al poeta de Sant Cugat via telegrama el dia del seu SOPAR FRED AMB ELS CUCS, com el socialista que, per espantar sos professors i assolir matrícula, vestia de blau el 1.940 a les aules de Tarragona.

És allò del malatractador que redueixen després de copejar amb un plat de ceràmica en públic la seva muller, i diu:



US MATARÉ TOTS!!!!!!!

I els tots, no fan casicabal de fins a quin punt pot complir la paraula, només amb una inscripció a A3 Premium d'un mes sense renovar, 9,99$ un preu de sicari modest.


Aquest és el mínim i esmirriadíssim sentit exacte de l'argument del intel·ligentistes: literalment se satisfan amb víctimes d'estar per casa quan clamen per "CAL TRENCAR ELS TABÚS"

cosa que els equival a dir:

"L'ÚNICA MANERA QUE TROBO DE DIVERTIR-ME ÉS CONFONENT ELS HUMILS, ELS QUI TENEN EL VIURE ARREGLAT DES DEL PRIMER EXAMEN SOCIAL(" :)amb un cercle menor.


Menyspreen la milícia i la soldadesca només amb el vademècum de les faules de Samaniego (FOT!) i adquireixen un discurs de complex militar parabòlic i metafòric per buidar el pap en banquetejant amb companyia d'aduladors, quan, estripats que porten més de la meitat dels fulls del Fabra, encara cremen un ble de fantasia grotesca.

No existeixen persones tòxiques, no existeixen males persones, existeixen, toxines i mals, i persones.

Ara bé, davant un literal pet que es tiri qualsevol, el recomanable sempre és adular, i esperar la propera candela feisbuquera, que de tant en tant, arriba alegroia.



Vaig somniar fa un any amb la mestressa Colau, que seguint l'estricte esquema musulmà esdeveníem marit i marit al grau més noble.


Recentment, he somiat que fritàvem, amb la mare Esperança, carn magra de porc arrebossada, i gaudíem.

Comentaris

Entrades populars