El Quantum Horaci Flac





1. BEATUS ILLE QUI...
2. PHASELLUS ILLE QUEM...
3. SABINUS ILLE QUEM...
1, Horaci, ep.
2. Catul
3. Appendix Berg.
A ciència certa podem defensar que el segon neix independentment del primer, amb una perillosa anacronia suggestiva i amenaçadora de cremació de màsters. La paròdia del muler (CELERRIMUS:) indica una pregunta que requereix reforçar la validesa de la resposta original de Flac: COM HA POGUT ARRIBAR L,HERALD EN AQUEST PORMENOR COMUNICATIU? El caire enigmístic pertany a totes les secretes concomitances (.....cur quomodo quando) i elabora els misteris de la natural comunicació.
Catul ja era sensible als SATORIS COMPARTITS (82, nuntius horribilis). I tots sabien provocar l,accident al corser mentre corregien rotlles de galerada al trot i al galop: l,energia espontània es manifestava entrebancant el cavall. Prou que el camió dels porcs m,ho feia Avinent cada matinada antes d,entrar al MILÀ.






En l,era del tot rebentat (GRAAACIES GOOGLE!) a mes de posseir dades fiables, en lloc de reserva prudent (El Capitoli, Amèrica) de tota la Catalunya i el món divers pel que fa a la ciència climatològica, podem recercar la veritat estructural dels poemes Horacians.
Set a deu que l,edició restant es un exacte monument funerari provocat pel mateix autor del segle I aC.
Horaci, un heterònim atribuïble a la llegenda dels Horacis i els Curiacis, als arenys lluminosos de la republica romana del cinquè?
Cèsar Vallejo imita la treta del clàssic, organitzant un poema que a fe d,amics, preveurà la seva mort, un dia de pluja a París.
Comença a esfilagarsar per ací, Joan: tot càntic horacia, incloses les sàtires, Odes, epodes i la que mes, i amistosament mes, Epistula Ad Pisones, neix amb l,estratagema que el primer vers comença la resposta a una pregunta breu (que no es facilitada) i que la superstició i l,actitud de temps jubilar meditativoreflexiu recomana prendre poc a poc i amb bons aliments.




La lírica doncs i per tant es un mantra en el sentit mes estricte, com havia de ser llegit pels seus TEMPORA, aquesta pedra pivotal li dona i li treu lloc comparat als grecs.

Aixina, tenim:

—(:::) BEATUS, TU?

—(:non, vero:) BEATUS ILLE, QUI...

AMB CONTINUÏTAT AL 100% de l,obra restant.




Horaci Flac, amb tota seguretat significa això, això material, vull dir i gens místic: VERGILIUM ANIMAE, DIMIDIUM MEAE: Virgili que  bateja i completa tots els meus poemes amb una interrogació inquisitiva en algun lloc dels seus (amb Bucoliques/Georgiques/Eneida jo hi afegiria Catalepton i l,Appendix Vergiliana de la qual mes del noranta es autèntic).
En el moment actual se m,antulla impossible identificar els LOCI COMMUNES de la provocació amistosa del Mantua, estic en un nus, i potser em caldria reestudiar a fons la pàgina universal. Aquí deixo la hipòtesi, i que els meus coreligionaris, si els plau m,informin de les troballes, que tots plegats anirem afinant pas a pas, i conformant l,encuny UAB/UB secció de Lletres 2.021 FF.


La dialèctica secreta VIRGILI-HORACI està ací suaraja plantejada en termes i eines rudimentaries, a partir d,aquí, els processos laberintics poden relacionar, mitjançant l,enigmística especialment del gust postsimbolista de la Republica de França els poetes data a data amb les decisions de la cancelleria cesariana del primer aC i dC. Per exemple, trobar els orígens i la força del IUS TRIUM LIBERORUM d,Octavia August, Pare Pàtria, (I HO ESTIC DIENT TOT,,,)¡
Remarco que això ja no es feina meva: el meu llatinista està descansant sobre el triple tabú autoimposat, ossia, EL PARENOSTRE, VIRGILI, HORACI. No obstant incursions al pur estil de Brennos sIII aC. Longa Viast, Propera!
Amb tot, m,agradarà saber per les vies de consuetud, Viquipèdia, majorment, com progressa l,estat de les modernes investigacions, tot, de moment.


El procediment universal, extremadament acurat, ha de seguir el principi de β: prototip cremat (ona sonora, també en podem dir:) i α: arquetip suggestiu directe VS. incrustat. El procediment es sempre buidar des del ple, al màxim estalvi d,informació, així, l,exemple d,or, ODES I,5:

α: ??????? 
β: Sibil.la de Cumas: ALIQUID VIDEO
HORACI: QUIS...? (=Aposto, es un home,,,,noi,,,,etc. Desenvolupat en els subsegüents. A mes, la pregunta d,Horaci només persegueix un titulus. Es qüestió de profunditat el que ho separa dels serveis secrets en temps de SITTING BULL.





Comentaris

Entrades populars