La Lluita Pel Català, ara!

 El poeta qui soc, sovint quan, trobo els camins recagats per xusma de vaques previsores de fer-se agradoses a cop de bonyiga en el past futur del toro guais, no tinc problema algun en narinant d,aparionar una altra paret, un altre fris o esgrafiat del temple monumental de la paraula que desenrotllo: així, quan l,admirador amenaça de posar en observació el Pau Bielsa del seu primer al quart lustre de vida me n,encorro prest al cinquè o setè, a veure com està la punyetera missa del solter que fa fàstics a relacions carnals.

Recentment establirem que el català, parlat i el català literari se troben a distància equivalent, de fer-se forts o anorrear-se. Anem en ham, com deia als ORGASMETS (2.004)

La filòleg Fradera recomanava que el català de suport virtual estalvies, o fos estalvi, en recursos: així, per expressar onomatopeies de gust i plaer, enlloc d,escriure algo com

—Mmmmmmmmh...!

Ella defensa, simplement,

—Mmm

O

—Mm

La batalla del català avui ha de posseir i nodrir sonorosament (Riba, 1.953:) el Feisbuc que suggereix estats anímics directament amb lletra virtual.

RECORDA: virtual es el tercer estrat de la presencia del llenguatge, i novell, després o entre o abans i tot, dels usuals escrit/parlat.

NO OBLIDIS: que les persones que no pensen assistir a resoldre un engriny mes enllà de la tauleta, posen en dansa de virtualitat escrita (emails,) unes paraules de crudelesa i forma malèfica inoïdes.

Quan Feisbuc escriu 

LISTO!

Acolorit en verd o com li doni la gana, la matèria nanomètrica està existint en termes de vida real, la compartim i hi posem vida nostra, recordem que, el nano quantum no es res sinó cartronets foradats (com un escriptori automàtic, vaja) però de dimensions ultrananoconcretes. I estacla, connecten la vida amb sa base divina, i no se sap amb quines conseqüències, realment, o com si aquesta deriva fos camí, o si ho fos, segons quina autoritat, singular, o plural, dual trial i quadral, altres, etcètera.





Comentaris

Entrades populars