4 Anys Increïbles

Els darrers quatre anys i pico Amèrica ha estat obligada a la introspecció, i aquest fou l,avantatge del segle present, i naturalment la resta del món estava cridada a externalitzar la seva queixa, cosa que ha fet a bastança.

Els Estatunidencs desitgen preservar la seva joventut nacional i espiritual, i els hem posat en diatribes formals de parvulari universal. Això ha reeixit.

La caldera bullent que no em deixava veure el contingut ara està tèbia, i puc mirar els continguts, abans que desapareguin de la Viquipèdia, ja he fet el CUTPASTE (literal, per la part de CUT mentre no demostris el contrari:) O sigui, l,obra de govern.


Dos anys abans de la penúltima contesa electoral als USA havia somiat participar en les enigmàtiques, amb els meus companys d,institut NOCES DE TREMP.

Durant el mandat D.JohnTrump no he cessat de corregir la meva conducta i la dels meus, allà on fos possible, i amb la duresa que calgués, per agafar en bon caire l,adveniment d,energia global mes enorme des de les guerres de l,Antiga Roma.

Tota la quitxalla estima i segueix estimant Trump, doncs ell parla sense fugir del nivell bàsic.

Ara per mi es hora d,algo que no he mirat, naturalment no he mirat: l,obra de govern.

Trump ens ha finançat els audiòfons a tot Catalunya, la resta serà excogitada mes endavant. GBA.



Comentaris

Entrades populars